Even voorstellen

Mijzelf even voorstellen, hallo ik ben Paul:

Ik ben Paul van den Acker en ben al ruim 30 jaar met veel passie werkzaam in de auto branche.
Op jonge leeftijd ontdekte ik al dat ik het auto vak erg boeiend en interessant vond.

Na diverse opleidingen om mijn vereiste diploma’s te halen, en vele vervolgcursussen te hebben gevolgd, heb ik in Febr. 2006 besloten om een eigen bedrijf te starten. Ik heb bij een merkdealer en enkele universele garagebedrijven gewerkt.

Verder heb ik veel ervaring opgedaan bij een airco specialist / ruiten specialist, en heb als keurmeester / technisch expert bij een onafhankelijk keuringsbureau gewerkt. Zo heb ik een gedegen dosis ervaring opgedaan in deze afgelopen jaren, waar ik iedere dag weer veel profijt van heb.

Na het opstarten van mijn bedrijf, heb ik deze werkzaamheden naast mijn vaste baan uitgevoerd, en ben sinds april 2009 geheel zelfstandig.

O.a. als allround monteur, APK keurmeester, Technisch expert, diagnose specialist, specialist in hybride en elektrische auto’s reparaties en meer…

Mijn CV

Hieronder vind je een korte omschrijving van de bedrijven waarvoor ik gewerkt heb, en de werkzaamheden die daar plaats hebben gevonden.

Mijn loopbaan begon bij Autobedrijf Verstegen in Uden, dit was van 1990 tot 2002.

In het begin was het veel kijken weinig doen, na verloop van tijd alle voorkomende werkzaamheden geleerd en uitgevoerd.

Bij autobedrijf Verstegen heb ik leren werken aan alle merken auto’s met de voornaamste merken; Suzuki, Alfa Romeo, Peugeot en Citroën.
In die 12 jaar heb ik bij Verstegen bijna alle facetten van het vak geleerd.
In deze tijd heb ik ook mijn Airco en Apk keurmeester diploma’s behaald.

Het volgende autobedrijf was Ton Crooijmans, deze garage doet nieuwe, maar ook auto’s met veel ervaring, alle merken.
( Van Ton Crooijmans heb ik de garage nu volledig overgenomen. )

In 2003 tot 2007 ben ik bij Car Cool Systems in Uden gaan werken. De belangrijkste werkzaamheden daar waren Airco onderhoud, reparatie en diagnose stellen. Autoruiten repareren / vervangen en het maken van radiateuren voor allerlei auto’s en tractoren.

Van 2007 tot 2009 ben ik werkzaam geweest bij Dekra in Uden, dit bedrijf is gespecialiseerd in onafhankelijke keuringen. Dit was een veelzijdig bedrijf waar ik voornamelijk de expertise kanten van het autovak heb geleerd. Motorschades beoordelen en onderzoeken en wat de oorzaak van een bepaald defect was. Garantie afwikkeling van Opel en Fiat. Tempo 100 voor caravans en aanhangers en uiteraard ook Apk keuringen voor diverse bedrijven. Dit was mijn laatste werkgever en sinds April 2009 werk ik volledig zelfstandig.

Ik heb tussentijds nog als ZZP-er mezelf uitbesteed aan verschillende autobedrijven maar mijn grote passie bleef toch wel om een eigen garagebedrijf te hebben, volledig zelfstandigheid te zijn. En deze droom werd werkelijkheid voor me.

Ik kon juli 2011 de garage van Ton Crooijmans overnemen. Dit was een grote kans en mogelijkheid voor me waar ik toen niet lang over na hoefde te denken.

Verder doe ik al het volledige onderhoud, samen met mijn monteurs Ruben, Thimo en Juul, en aan de receptie zit collega Eugenie.

Ik wil een afspraak maken

Heb je tevens een vraag/ opmerking dan horen wij dat graag !